Als het om bestellen van labels en plaatjes gaat dan weet Tagdirect precies wat u wilt. Onze jarenlange ervaring en klantgerichtheid zijn omgezet in een optimale kwaliteit, een groot assortiment en eenvoudig online te bestellen. Ook voor bijbehorende accessoires bent u aan het juiste adres. Tagdirect heeft alles in huis om snel en goed te helpen. Bestellen gaat makkelijk online in 3 stappen. Kies materiaal en maat, voer tekst, cijfers en aantal in en bestellen maar. Een offerte opvragen hoeft niet. U ziet meteen de prijs van elke order die u invoert. Wilt u een voorproefje van onze kwaliteit? Bestel dan online vrijblijvend onze monsterbox met materialen.

Michiel Mirandolle

Een pionier op het gebied van lasergraveren, lasersnijden en digitaal printen. Zijn passie en veelzijdigheid vormen de basis van Tagdirect. De wens om de klant optimaal tot dienst te zijn zorgt voor een optimaal gemak en zorgeloze leveringen.

Jeff Schrijvers

Jeff gaat geen technische uitdaging uit de weg. Met een oog voor precisie en een feilloze beheersing van het machinepark wordt elke order weer omgezet in een professioneel maatwerk. Speciale wensen? Jeff staat altijd klaar voor een passend antwoord.

Ga direct naar onze producten

Zien is geloven!

Tagdirect maakt labels en tags van verschillende
materialen, vormen en maten.
Benieuwd naar de mogelijkheden?